GRATIS WEBINAR - 

DE 3 DINGEN DIE JOU IN DE PAUZESTAND HOUDEN NA JOUW VERLIES

      & HOE JIJ WEER KUNT GENIETEN

 

Het verlies van een kindje in de zwangerschap, in welk stadium dan ook, heeft vaak meer impact dan verwacht. Soms merk je dit gelijk, soms pas na een paar maanden of een jaar. Ongewild heeft het je veranderd, niet in de moeder of vader die je had gehoopt, maar in een ouder met een leeg toekomstbeeld. Dit verandert ook hoe je naar het leven kijkt. Veel dingen lijken ineens onbelangrijk, of minder leuk dan voorheen. Je voelt je futloos en eenzaam.

Herkenbaar? 

 

Ik noem dit de PAUZESTAND. Jouw leven lijkt stil te staan, tussen het verlies uit het verleden en de onzekerheid van de toekomst. Zeker zolang er geen nieuwe zwangerschap is om naar uit te kijken. En de wereld om je heen draait door. Het is niet gek dat je dit zo voelt, rouwen is normaal, en het is goed hier tijd voor te nemen. Maar vaak voelt dit heel eenzaam... Hoe pak je uiteindelijk je leven weer op? Je wilt niet in die pauzestand blijven... Je wilt weer léven en genieten, toch? 

 

Daarom geef ik een GRATIS WEBINAR, met praktische tips om met jouw verlies om te gaan en een krachtige oefening, waardoor je gelijk verandering voelt!

 

Wil jij weer genieten van het leven, zonder schuldgevoel en met vertrouwen? 

 

Meld je dan HIER aan voor mijn gratis webinar 

VRIJDAG 18 DECEMBER om 15 UUR

 

Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem! Na aanmelding ontvang je sowieso een replay in je mail.

Ik hoop je vrijdag te zien!

 

Liefs,

Cindy